tiistai 21. marraskuuta 2017

Inktober-piirroksia, osa 2


Moikka!

En voi uskoa, että lukion viimeinen jakso lähtee käyntiin ensi viikolla. Pitäisi ensin vaan jaksaa rutistaa tämä koeviikko pois tieltä ja lukeminen on ollut kyllä huolestuttavan vähissä. Onneksi sen verran on tullut lukiossa opittua, että yhden päivän lukemisella saa jo ihmeitä aikaan ja oppii yllättävän paljon. Tai no yhteiskuntaoppi huolettaa eniten, lyhyt matikka tulee luultavasti sujumaan oikein hyvin. Huominen saksan koekin koostuu aikalailla vaan materiaalista, joka on tullut vastaan aiemmilla kursseilla. Aiemmin koeviikolla on nyt ollut äikän ja pitkän matikan koe. Äikkä meni oikein mainiosti, kun sain neljälle sivulle purkaa raivoa naurettavan kuuloisesta, lukioihin suunniteltavasta uudistuksesta ja pitkä matikka taas... Sanotaanko vaikka, että opettajalla ei montaa minuuttia mene tarkistaessa sitä koepaperia. Mutta hienon luonnoksen sain ainakin piirrettyä suttupaperille sen kokeen toisen osan aikana...

Tänään on koettu myös kauhun hetkiä ihan tarpeeksi, kun hammaslääkäri koki tarpeelliseksi koko hampaan irti kiskomisen. Puudutus luojan kiitos toimi hyvin mutta se ääni hammasta irti vedettäessä ei ollut mitään ihanaa kuunneltavaa. No, ainakin se hammassärky loppui viimein ja ne yritti siellä lohduttaa, etten tule sitä hammasta liiemmin kaipaamaan. Toivon mukaan on näin. Kärsimyksen vastapainoksi pääsin näkemään vähän myös Katia tänään ja irtautumaan koeviikon stressistä ja paineista.

Olen vienyt myös sähköpostin kyttäämisen ihan uudelle tasolle. Kärsimättömyys sen kirjan saapumiseen on aivan valtava ja pelkään pahoin joutuvani odottamaan ainakin vielä kaksi viikkoa. Miksi Suomen pitää sijaita niin kaukana kaikesta?

Pääpaino tälle postaukselle oli kuitenkin esitellä ne loput inktober-piirrokset, joten eiköhän oteta ne pois alta.


Päivälle 11 päätin piirtää jotakin sarjasta Fullmetal alchemist, joka on myös yksi mahtavimmista animeista/mangoista, johon on tullut törmättyä. Mallikuvan kanssa oli pieniä ongelmia ja olisin kovasti halunnut tämän myös värittää mutta aika ei vain riittänyt. Pitäisi ehdottomasti piirtää tästä sarjasta kuvia lisää!


Päivä 12 ja Dazai. Miten tuo piirtäjän tyyli voi olla niin ylivoimaisen vaikea? En ole yhtäkään huolella tehtyä piirrosta saanut onnistumaan täydellisesti, vaan aina jokin tökkii. Mikä on tosi harmi, koska työt tästä sarjasta ovat aina ihan sairaan hienoja ja olisi kiva osata piirtääkin niitä.


Nyt päästäänkin takaisin Jojoon, joka on ollut suosikki piirrosaiheitten osalta jo melko pitkän aikaa. Tokan osan päähenkilö Joseph on aivan mahtava tyyppi ja tämänkin piirroksen olen halunnut jo kauan saada aikaiseksi! Tämän aion myös ehdottomasti värittää myöhemmin, aika ei vain tuolloin siihen riittänyt. Ja nuo yksityiskohdat olivat tässä työssä melkoista piinaa jostakin syystä, vaikkeivat ne ihan mielettömän vaikeita olleetkaan.


Taas yksi tavoite saavutettu, Janet piirretty. Melkein heti iski visio, että haluan tämän tyyppisen piirroksen tehdä siitä yhdestä tietystä kuvasta. Ja tästä tykkäänkin kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi paljon.


Päivälle 15 osui todella sutaistu luonnos Michaelista mustan ja kultaisen tussin kanssa. Nuo black or whiten musiikkivideosta otetut kuvat vaan on aivan törkeän hienoja, ja tekisi kovasti mieli päästä niistä joku tekemään vesivärien kanssa.


Ai kamala, tämän kanssa tuhersin ihan laittoman kauan. Ajattelin kuvan olevan melko yksinkertainen ja sitä se ei kyllä todellakaan ollut. Mutta lopputulokseen olen ainakin todella tyytyväinen. Tämä on suoraan piirretty yhdestä Bungou stray dogsin mangaruudusta (kyseinen kohtaus sarjassa on yksi lemppareistani.)


Päivälle 17 tein taas melko tylsähkön, taas mustavalkoisen tussityön Killuasta. Haaveissa tällä hetkellä on maratoonata koko HxH ja siihen sisältyvä tunteiden kirjo uudelleen ylppäreiden jälkeisellä lomalla, jos vain fiilistä on. Dumppaan kaikkea mahdollista tekemistä ja paljon suunnitelmia sitä lomaa varten, vaikka oikeasti tulen vaan nukkumaan ihan liikaa ja pyörimään Youtubessa katsomassa turhia videoita.


Taas yksi todella nopea luonnos melko yksinkertaisesta mallikuvasta. Michaelin piirtäminen tuntuu aina olevan ratkaisu kaikkiin luoviin kriiseihin. Nopeudestaan huolimatta tämä versio onnistui kyllä paljon paremmin kuin aiemmin lyijykynillä tehty kuva.


Omasta päästä piirrettyä kuvaa vähän lisää (ja jälki on edelleen sen mukaista). Jolyne Kujo Jojon osasta kuusi. Ehkä joskus jopa saan toteutettua kunnolla tuon idean, mikä tuota kuvaa varten pyöri päässä mutta tällä hetkellä kyvyt vain eivät riitä. Tällä hetkellä on ollut muutenkin valloillaan oikea mania Jojon kuudenteen osaan liittyen, vaikka se osa saikin itkemään kaikkein eniten ja repi myös sydämen rinnasta irti sen lisäksi. Pysyttelen turvallisesti vaan niissä alussa olevissa osissa ja yritän nauttia lukukokemuksesta. Tämän seurauksena koulun monisteisiin on ilmestynyt Jotaron lisäksi aika paljon luonnoksia Jolynesta.


Ja vielä omalle kohdalle viimeiseksi jäänyt piirros, joka on melko hutaisten tehty. Conan tulee ikuisesti merkitsemään paljon sen ollessa ensimmäinen manga, jota todella hypetin paljon. Pitäisi vieläkin lukea se manga kiinni...

Nyt on kaikki inktober-piirroksetkin postattu. Oli oikein hyvä idea tulla laittamaan nämä näin kiireellä aikataululla, tämänkin ajan olisi voinut käyttää vielä saksan kertaamiseen. Loppuviikosta luvassa kokeisiin lukemista ja Katilla yökyläilyä synttäreiden kunniaksi. Pitäkää tekin kaikki mukava loppuviikko! ♥




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti